Un site personal de prezentare este cheia profesionalizării prezenței tale online

Un politician trebuie să comunice eficient și memorabil. Site-ul personal este fundația acestei comunicări.

Site personal politic
site personal desktop

Pe desktop

Site-ul se încarcă repede iar elementele sale se ajustează automat oricărei dimensiuni de monitor.

site personal tableta

Pe tabletă

Fiecare pagină va lua forma tabletei iar navigarea va fi perfect optimizată pentru această platformă.

site personal laptop

Pe laptop

Fie că este un MacBook, Chromebook sau laptop Windows, site-ul va funcționa excelent pe orice browser modern.

site personal telefon mobil

Pe telefonul mobil

În medie, 70% din traficul de pe site va fi de pe telefoane mobile. De aceea lucrăm în detaliu la fiecare pagină pentru ca site-ul să se ajusteze formei ecranului și să ofere o experientă excelentă fiecărui utilizator, fie că folosește un dispozitiv Android sau un iPhone.

De ce ai nevoie de un site de prezentare?

Ce văd oamenii când te caută pe Google? Îți prezinți munca în cel mai eficient mod posibil electoratului?

Cu propriul tău site personal de prezentare vei controla narativa și brandul din jurul numelui tău, exact în modul în care tu consideri că este mai bine. Nu te baza pe publicații care vânează doar senzaționalul: preia controlul imaginii tale astăzi.

site personal de prezentare - brand personal

Tu îți controlezi brandul

Facebook și Linkedin au rolul lor, dar posibilitățile de personalizare sunt limitate. Un site personal de ajută să controlezi fiecare element.

site personal de prezentare - avantaj competitiv

Ai un avantaj competitiv

Un site personal de prezentare dezvoltat ca la carte te ajută să îți expui plusurile și motivele pentru care electoratul ar trebui să te aleagă pe tine.

site personal de prezentare - prezentare proiecte portofoliu

Iți prezinți portofoliul de proiecte

Proiectele tale politice te ajută să câștigi încrederea electoratului doar dacă sunt prezentate cum trebuie. Un site este perfect pentru asta.

site personal de prezentare - cum iesi in evidenta

Te ajută să ieși în evidență

Sectorul politic din România nu este încă perfect adaptat digitalului. Asta nu înseamnă ca trebuie să rămâi și tu în urmă alături de restul.

Te ajută să controlezi narativa

Când cineva îți caută numele pe Google, site-ul tău este acolo să îți prezinte punctul de vedere așa cum consideri tu că este mai bine.

site personal de prezentare - blog personal politic

Ai la dispoziție propriul tău blog

Un blog personal te ajută să expui un punct de vedere în orice format, iar materialul va rămâne vizibil cât timp vrei tu (și îi poți da share oriunde).

site personal de prezentare - cv online

Mai dinamic și mai eficient decât un CV

Un document Word sau PDF prin care te prezinți are rolul lui, dar nu va fi niciodată la nivelul unui site dedicat pentru prezentare personală.

site personal de prezentare - hub central

Ai un hub central pentru tot

Site-ul tău personal este ca un hub central pentru tot ce ține de tine. Poze, prezentări, linkuri către Facebook sau Instagram și orice altceva: totul la un loc.

Crește-ți influența în mediul online astăzi

Împărtășește-ți atuurile cu publicul și captază atenția asupra ideilor și proiectelor tale. Punctul tău de vedere poate fi la un click distanță, la o căutare pe Google distanță.

Puterea Google, imaginea ta

Dacă ești o persoană publică, oamenii te vor căuta pe Google. Tu alegi dacă vrei ca în rezultate să apară doar publicații potențial malițioase sau dacă vrei să controlezi narativa.

Motoarele de căutare vor prioritiza tot timpul în afișarea rezultatelor căutărilor site-urile organizațiilor sau persoanelor despre care publicul solicită informații.

Propria ta platformă completă de comunicare

Totul despre tine, la un loc

Te prezinți, arăți proiecte, publici documente, imagini și clipuri video; Îți legi profilul de Facebook, de Instagram și de Youtube, publici articole pe blog și în același timp controlezi toate aspectele imaginii tale. Aceasta este puterea unui site personal de prezentare.

Îți atingi mai rapid obiectivele politice

Comunicând mai eficient vei convinge electoratul mai rapid

Iar convingând electoratul mai rapid, obiectivele tale pentru localitatea, județul și țara ta vor deveni mai rapid o realitate. 

Vei avea un site unic, special conceput în jurul viziunii tale

Spre deosebire de profilul de Facebook, un site personal îți oferă posibilități infinite de ajustare a tuturor aspectelor: de la culori și butoanele din meniu, până la dimensiunea pozelor și clipurilor video din galeria ta personală.

Cheia profesionalizării prezenței tale online este un site de prezentare ajustat ție.

Bule - Site politic

Întrebări frecvente

Îți prezentăm răspunsurile la cele mai frecvente întrebări pe care le primim.

Pentru orice altă informație sau pentru clarificări suplimentare, îți stăm în orice moment la dispoziție.

Cât durează crearea unui site?

Timpul estimativ de livrare al site-ului este de aproximativ 3 săptămâni. Totuși, acest timp poate fi mai scurt în funcție de nivelul de urgență al proiectului.

Pot publica singur(ă) pe blog?

Bineînțeles! Fiecare blog va avea un portal accesibil de pe orice calculator, pe care te loghezi cu o parolă unică. Ai acces facil de oriunde la publicarea de articole. 

Poate fi ajustat ulterior?

Da. Orice site personal de prezentare livrat de echipa noastră poate fi ajustat ulterior, fie de noi fie de altcineva, de pe orice calculator.

Ce opțiuni sunt disponibile?

Fiecare site personal de prezentare livrat de echipa PoliticArt este special conceput în jurul viziunii tale. Opțiunile sunt infinite în funcție de nevoile tale specifice.

Cât costă un site?

Fiecare site are particularități aparte. Prețul este calculat în funcție de nevoile tale, printr-un proces transparent. Pentru un preț concret, contactează-ne oricând.

Pot lega site-ul de Facebook?

Toate conturile tale de pe rețelele de socializare pot fi conectate la site. Vei avea butoane de share, like și follow către profilul tău public.

PoliticArt

Suntem specializați sectorului politic din România.

Cunoaștem particularitățile promovării politice din România și te ajutăm să îți îndeplinești obiectivele.

PoliticArt Marketing Politic

Controlează-ți prezența digitală

Suntem alături de tine pas cu pas. Discutăm, prezentăm, creăm și ajustăm până iese exact cum îți dorești. Nu lăsa prezența ta digitală la voia întâmplării. Un site personal este cheia profesionalizării prezenței tale online.