Contactează-ne acum și solicită o ofertă

Ești gata pentru o prezență online ca la carte, cu toate beneficiile ei? Suntem alături de tine pas cu pas până la îndeplinirea obiectivelor tale.

Primul pas către excelență în comunicare

Contact 

Te rugăm să selectezi serviciile dorite

7 + 9 =

FAQ

Întrebări frecvente despre serviciile noastre

Care este experiența PoliticArt?

Echipa noastră are experiență vastă în materie de marketing politic pe piața din România: Social Media Management de campanie electorală, mii de vizualuri pentru Facebook, sute de mii de pliante, flyere și ziare imprimate cu design-urile echipei noastre și zeci de panouri publicitare pe străzile orașelor din România. De asemenea, am livrat site-uri pentru proiecte politice, site-uri de prezentare ale politicienilor și strategii de comunicare vizuală.

Care este programul de lucru?

Echipa noastră nu este limitată de un program prestabilit. Dacă este nevoie de noi noaptea sau în weekend, suntem la datorie pentru clienții noștri.

În ce localități din România sunt oferite serviciile de comunicare?

Un membru al echipei se poate deplasa oriunde pe teritoriul României, în funcție de nevoile clienților.

Cât costă serviciile de marketing politic?

Fiecare client este unic, iar fiecare obiectiv este diferit. În funcție de nevoile specifice ale clientului, prețul poate varia. Pentru o sumă concretă, te rugăm să completezi formularul de mai sus și un membru al echipei noastre te va contacta cu detalii.